bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Tentoonstelling Miniatuurkermis

Nog tot en met zaterdag 8 december, tijdens de openingsuren van de bib.

De bib is in feeststemming! Bezoekers worden ondergedompeld in een feeërieke miniatuurkermis.

De verlichte attracties, op schaal nagebouwd, zijn van de hand van Dany Van Goethem: van de typische paardencarrousel, de zwiermolen en het spiegelpaleis over de botsauto’s, een achtbaan en een spookhuis, tot het onvermijdelijke friet-, smoutebollen- en karakollenkraam. Hét pronkstuk is een 2,10 m hoog reuzenrad, voorzien van 35 gondels en verlicht met 7.000 lampjes en leds!

Tijdens de voorleesweek - die nog loopt tot zondag 25 november - genieten bewoners van Woonzorgcentrum Herfstvreugde en Levedale vzw, deelnemers aan de Babbeltafel en bezoekers van dagopvang CADO van heerlijke ludieke kermisverhalen. Voor alle kleutertjes uit de 2de kleuterklassen staat een interactieve voorleesactiviteit in het teken van de kermis op het programma.

Op zaterdag 17 & 24 november en 1 & 8 december is de tentoonstelling niet enkel verlicht, maar kan je de attracties ook echt zien bewegen en geeft kunstenaar Dany doorlopend van 10 u. tot 13 u. een woordje uitleg.

Op zaterdag 24 november wordt dit gecombineerd met een leuke knutsel- en voorleesactiviteit voor kinderen vanaf 3 jaar. Vooraf inschrijven hoeft niet, iedereen is welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.