bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

LonderLab verovert de 4de plaats op de Vlaamse Bib Web Awards!

Op maandag 4 december 2017 werden voor de 4de keer de Vlaamse Bib WebAwards uitgereikt door de Bibliotheekschool van Gent.  LonderLab werd genomineerd in de prestigieuze categorie “Trending” en behaalde de 4de plaats, waardoor we deze keer net naast de felbegeerde gouden, zilveren en bronzen awards grepen!

De Vlaamse Luisterpuntbibliotheek ging met de Anderslezen app met het goud aan de haal en nam naar goede gewoonte ook de publieksprijs mee naar huis.  Bib Kortrijk haalde zilver met een educatief pakket rond virtual reality.  Het mobiele lab Maak de stad van de gloednieuwe Gentse bibliotheek De Krook bemachtigde een bronzen award.  De 5de plaats ging naar de MakerBib van bibliotheek Bree.

Opvallend is dat de plaatsen 3 tot 5 allemaal op een innovatieve manier inzetten op makerscultuur.  LonderLab bevindt zich dus in het midden van uitstekend gezelschap: de trend is duidelijk gezet!

Enkel de bibliotheek van Gent heeft awards van 2010, 2012, 2014 én van 2017 op de kast staan.  Bib Londerzeel behoort met Kortijk, Antwerpen, Maaseik en de Vlaamse Luisterpuntbibliotheek tot het selecte clubje dat 3 van de 4 edities in de prijzen viel. 

Bedankt voor jullie stem en begin alvast te duimen voor de Bib Web Awards van 2019! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.