bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Filmvoorstelling: Farinelli

Vrijdag 29 april om 20u in de bib.
Regie: Gérard Corbiau (Frankrijk 1994 - 111 min.)
Met: Stefano Dionisi, Enrico Lo Verso, Elsa Zylberstein

Deze muzikale filmklassieker vertelt het turbulente levensverhaal van Farinelli: de beroemdste kastraatzanger van de 18de eeuw. Een stijlvol historisch drama waarin de stem als spiegel van alle emoties de boventoon voert.

Deze filmvoorstelling wordt in het verlengde van de Erfgoeddag (zondag 23 april) georganiseerd. Louisa De Ron ontwerpt en creëert prachtige kostuums voor carnaval in Venetië en heeft daarmee al meerdere prijzen op haar palmares. Curieus Londerzeel nodigt de bezoekers van onze filmvoorstelling om 19u uit om vooraf de indrukwekkende historische kostuums van Louisa te bewonderen in het Oud Gemeentehuis. Deze tentoonstelling sluit naadloos aan bij de wereld waarin je door de film Farinelli wordt onderdompeld.

Bekijk alvast de trailer en reserveer snel je gratis plaatsen! In tegenstelling tot de trailer is de film uiteraard wel ondertiteld in het Nederlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.