bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Vind de Schatten van Vlieg !


Hallo speurneuzen! De hele zomervakantie lang zit er in onze bib een schatkist van de Vlieg verborgen. Een spannende zoektocht tussen de rekken leid je naar een tip over de verstopplaats. Als je de schat vindt, noteer je je naam in het logboek dat je in de kist vindt en krijg je een verrassing met een geheime code.

Wie de geheime code invoert op www.UiTmetVlieg.be werkt mee aan een kunstwerk en maakt kans op mooie prijzen. Of misschien ga je aan de haal met de hoofdprijs en word je in de Ketnetstudio tot peter of meter van de kunstkip van Koen Vanmechelen gekroond?

De zomeractie van Vlieg is bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Je kan op schattenjacht tijdens onze openingsuren van maandag tot vrijdag van 13u30 tot 18u45 en zaterdag van 9u tot 12u45 in Bib Londerzeel & maandag van 16u tot 18:45u en zaterdag van 9u tot 11u45 in Bib Malderen. Meer info op www.UitmetVlieg.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.