bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Filmvoorstelling: The artist

Vrijdag 18 mei om 20u in de bib. Deuren om 19:30u
The artist (Frankrijk 2011 – 100 min.)
Regie: Michel Hazanavicius
Met: Jean Dujardin, Bérénice Bejo en John Goodman.

The artist is een nieuwe stille film in zwart-wit die zowat elke filmprijs won die er te winnen valt: 5 oscars, 7 BAFTA’s, de prijs voor de beste acteur op het filmfestival van Cannes,… Een van de Oscars blinkt op de schouw van het Brussels Philharmonic en het Brussels Jazz Orchestra, die de fenomenale soundtrack voor hun rekening namen!

George Valentin is een ster van de stille film, die met de opkomst van de geluidsfilm aan lager wal geraakt. Net voor zijn val lanceert hij het danseresje Peppy Miller, die al vlug uitgroeit tot een ware diva van de gloednieuwe geluidscinema. Van bij hun eerste ontmoeting klikt er iets tussen die twee. Kan zij hem nog redden van de ondergang?

The artist gaat geeft in tijden van 3D-cinema een frisse en vernieuwende draai aan een filmstijl die al meer dan 80 jaar nauwelijks nog beoefend wordt. De kijker wordt voortdurend verrast met spitsvondige beeld- en geluidsvondsten. Een absolute aanrader!

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen !

Bekijk hieronder de trailer !Geleverd door Filmtrailer.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.