bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

filmvoorstelling: The ghost writerGeleverd door Filmtrailer.com

Vrijdag 21 januari om 20u in de bib. Deuren om 19:30u
The ghost writer (VS 2010 – 128 min.)
Regie: Roman Polanski – naar: Robert Harris
Met: Ewan McGregor , Pierce Brosnan, Eli Wallach

Een jonge journalist aanvaart de opdracht om de memoires te schrijven van een uitgeweken Britse ex-premier die zich door zijn rol in de Irak-oorlog weinig populair maakte. Enkele dagen eerder spoelde het lijk van de vorige biograaf aan op het strand…

Tijdens het schrijven komen duistere aanwijzingen bovendrijven, waardoor de journalist steeds meer verstrikt geraakt in een politiek en seksueel gekleurd complot.

Roman Polanski heeft geen flitsende actie nodig om de kijkers aan hun stoel gekluisterd te houden. Net als de allergrootsten beperkt hij zich tot adembenemend camerawerk dat in een vloeiend ritme gemonteerd wordt. De acteerprestaties stuwen deze onheilspellende thriller naar eenzame hoogten.

Filmcomponist Alexandre Desplat werd eerder al drie keer genomineerd voor een Oscar. De opwindende muziek die hij voor The ghost writer schreef zou er wel eens voor kunnen zorgen dat het beeldje deze keer eindelijk op zijn kast beland.

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen ! Bekijk alvast de filmtrailer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.