bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Welkom op de blog van Bib Londerzeel!


Blijf op de hoogte van onze spetterende activiteiten en geef je mening door onderaan een bericht op 'reacties' klikken. Lees de tips van de bib, luister naar nieuwe cd's en bekijk een kortfilm of een trailer. Abonneer je op de RSS-feed van deze blog, zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden of schrijf je in om de nieuwe berichten van de bib via e-mail te ontvangen.

In de linkerkolom lees je het nieuws over Londerzeel heet van de naald. Je kan er ook steeds nieuwe podcasts beluisteren, zoals de BoekenCast of De Afrekening. Verder vind je er een selectie nieuws uit de Nederlandstalige boeken-, muziek- en filmpers. Wil je nog meer nieuws, podcasts, muziek of film? Klik dan door naar onze collectie RSS-feeds op netvibes.

Abonneren via e-mail in 1-2-3
1.Klik op Abonneren via e-mail of kies een onderwerp waarover u nieuwe berichten wil ontvangen.
2.Er verschijnt een pop-up. Geef uw e-mailadres in, tik de weergegeven letters over (anti-spam) en klik op de knop 'Complete Subscription Request'
3.Je ontvangt een e-mail van ons. Bevestig hiermee uw inschrijving door op de link te klikken. Vanaf nu ontvang je steeds onze nieuwe berichten, inclusief alle foto's, filmpjes en muziek!

Abonneren op RSS-feeds in 1-2-3
1.Klik op het RSS-pictogram .  Je krijgt een lijst te zien van alle recente berichten, inclusief foto's, films en muziek. Vrijwel alle recente browsers ondersteunen RSS-feeds. Oudere versies (bv. Internet Explorer 6) kunnen sommige RSS-feeds niet weergeven.
2.Klik rechts bovenaan deze pagina op één van de gratis online RSS-lezers.
3.Maak eventueel een nieuwe account aan (gratis).

Als alternatief kan je ook gratis software downloaden om je RSS-feeds te beheren (bv. FeedDemon).

Voordelen van RSS:
- Je moet niet meer naar interessante websites surfen om te kijken of er nog nieuws is: het nieuws komt naar je toe.
- Je kiest zelf de onderwerpen en de nieuwsbronnen die je wil volgen.
- Je kan makkelijk orde aanbrengen in alle informatie die je online binnenkrijgt.
- Je bent snel op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.