bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Workshop: maak jouw eigen creatieve kerstbal!

Zaterdag 15 december 2018 van 10u tot 12u in de bib
Voor kinderen vanaf 8 jaar, voor jongeren én voor volwassenen

Maak een kerstbal voor de bibboom, die je ook mee naar huis mag nemen om in je eigen boom te hangen!

Breng als het kan een laptop mee. Gratis inschrijven is handig om te weten hoeveel stoelen we moeten voorzien, maar niet verplicht (behalve als je een laptop wil reserveren). Iedereen is welkom! Kinderen jonger dan 12 komen bij voorkeur met een begeleider.

We leren je hoe eenvoudig het is om met het gratis programma tekenprogramma Inkscape een prachtige kerstbal te maken, waar je mooie rechtenvrije vectortekeningen kan downloaden en hoe je die in je ontwerp kan gebruiken. Je kan dit programma eventueel thuis al installeren.

We laten je kennis maken met onze lasercutter, waarmee we jouw kerstbal uitsnijden en graveren in een materiaal naar keuze.  Je betaalt enkel voor het materiaal dat je gebruikt.

Je ontwerpbestand wordt gepubliceerd op www.londerlab.be/denboomin, zodat iedereen jouw kerstbal kan komen lasersnijden en -graveren in LonderLab!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.