bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Verwendag Bib Malderen

Zaterdag 6 oktober van 14 u. tot 17 u. in Bib Malderen

Tijdens de jaarmarkt in Malderen zet Bib Malderen haar deuren open. Alle bezoekers worden getrakteerd op een hapje en een drankje. De Bib is tijdens deze feestelijke dag uitzonderlijk gesloten in de voormiddag.

De praatzieke Game Boy zorgt voor knotsgekke animatie. Dankzij hem ontdek je nieuwe spelletjes en worden vergeten pareltjes uit grootmoeders tijd vanonder het stof gehaald. Game Boy tovert ook de gekste gadgets uit zijn koffer. Wie speelt mee?

Naast voorlees- en knutselmomenten voor de kinderen, gaat ook de weggeefkast in première en krijgen afgevoerde bibliotheekmaterialen een nieuw baasje. Elk jaar worden er in Bib Malderen honderden oudere en weinig uitgeleende boeken en strips afgevoerd om plaats te maken voor evenveel gloednieuwe titels. Zo zorgen we ervoor dat onze collectie actueel en aantrekkelijk blijft.

Geïnteresseerde bezoekers mogen vanaf 6 oktober tijdens de openingsuren alle materialen uit onze weggeefkast gratis meenemen. De kast wordt regelmatig van nieuwe titels voorzien. Terugbrengen mag, maar dat is uiteraard niet nodig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.