bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Verwendag Bib Londerzeel

zaterdag 20 oktober van 9 u. tot 13 u. in Bib Londerzeel

In Bib Londerzeel bezorgt Theater Savooi de bezoekers een gloednieuw kapsel met handgemaakte accessoires en laat iedereen naadloos opgaan in het interieur. Terwijl moeder bij de kapper zit, brengt haar kroost een onvergetelijk bezoekje aan de pop-up tattooshop ‘Sorry mam’.

Nieuw in de Bib is de weggeefkast, waarmee afgevoerde bibliotheekmaterialen een nieuwe thuis krijgen. Elk jaar worden er in de bib enkele duizenden oudere en weinig uitgeleende boeken, cd’s, dvd's en strips afgevoerd om plaats te maken voor evenveel gloednieuwe titels. Zo zorgen we ervoor dat onze collectie actueel en aantrekkelijk blijft.

Geïnteresseerde bezoekers mogen tijdens de openingsuren alle materialen uit onze weggeefkast gratis meenemen. De kast wordt regelmatig van nieuwe titels voorzien. Terugbrengen mag, maar dat is uiteraard niet nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.