bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Filmvoorstelling: Cowspiracy

Vrijdag 11 maart om 20u in de bib
Regie: Kip Andersen, Keegan Kuhn (VS 2014 - 85 min.)
Deze filmvoorstelling wordt georganiseerd door Maxime Eeraerts, i.s.m. de bib.


Geen enkele industrie heeft zulk een desastreuze impact op het leefmilieu en natuurlijk kapitaal als de vlees- en zuivelindustrie. Zowel het beleid als ngo’s en media falen om de juiste informatie hierover naar voren te schuiven en richting te geven. De consumptie van dierlijk voedsel reduceren is nl. essentieel om een stabiel leefmilieu en klimaat te behouden voor onszelf en onze kinderen.

In deze documentaire volgen we regisseur Kip Anderson op zijn zoektocht naar een echte oplossing voor de meest prangende milieukwesties en het ware pad naar duurzaamheid. Een verfilming die een zeer accurate en toegankelijke weergave geeft van het probleem. Moet gezien worden door iedereen!

Bekijk alvast de trailer en reserveer snel je gratis plaatsen! Deze documentaire is ondertiteld in het Nederlands, de trailer helaas niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.