bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

25 Verborgen Parels: stem mee en win een iPad!

Nog tot 18 oktober kan je op www.verborgenparels.be je stem uitbrengen voor één of meer topromans. Meer dan 600 medewerkers uit Vlaamse bibliotheken selecteerden voor jou Nederlandstalige romans die veel meer aandacht verdienen dan ze tot dusver hebben gekregen. Dit resulteerde in 25 toppers om duimen en vingers bij af te likken!

En nu is het aan jou! Ontdek deze 25 aanraders op een themastand in de bib. Bekijk op www.verborgenparels.be de prachtige tekeningen die Pieter Fannes bij elk boek maakte, laat je verleiden door de commentaren of schrijf er zelf eentje en stem!

Bij het stemmen geef je aan of je het boek gelezen hebt en het graag wil aanraden, of dat je er nieuwsgierig naar bent en het graag wil lezen. Je kan ook op meerdere titels stemmen.

Eind deze maand kan je de beste Verborgen Parels tijdelijk gratis en voor niks als e-boek op je tablet of smartphone lezen (zowel op Apple- als op Android-toestellen)!

Registreer onderaan de site je e-mailadres en je krijgt een berichtje van zodra de Verborgen Parels-app beschikbaar is. Als je geluk helemaal niet op kan, dan win je er ook nog eens een gloednieuwe iPad mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.