bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Auteur op de vertelstoel: Wally De Doncker

zaterdag 3 oktober van 10.30-11.30 u. - AFGELAST wegens te weinig inschrijvingen
voor lezertjes van 6 tot 9 jaar (vergezeld van een volwassene)
een initiatief van Gezinsbond Londerzeel Centrum i.s.m. Bib Londerzeel


Vaak zijn lezertjes nieuwsgierig naar de man of vrouw achter een boek. Gezinsbond Londerzeel-centrum nodigt Wally De Doncker uit, de grondlegger van de taalleesmethode Leesdraak en de geestelijke vader van een 30-tal gesmaakte jeugdboeken.

De auteur haalt zijn inspiratie uit zijn eigen leven en de mensen uit zijn omgeving. Aan de hand van voorleesstukjes, korte verhalen, samenzang en een vragenronde brengt Wally De Doncker in deze workshop zijn boeken samen met de kinderen tot leven.

Samen met je kind vooraf al één of meerdere boekjes lezen, kan de workshop nog boeiender maken en nadien de leeshonger aanscherpen. Op onze jeugdafdeling vind je alle aanwezige boeken van Wally De Doncker op een themastand.

Het Davidsfonds stelt op vrijdag en zaterdag haar nieuwe titels voor in de bib, waaronder ook Schim van Wally De Doncker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.