bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Doe mee met de Stijn Streuvels-wedstrijd !

In het West-Vlaamse dorp Ingooigem bevindt zich het geboortehuis van Stijn Streuvels. Na een jarenlange renovatie werd dat onlangs heropend als Het Lijsternest: Streuvelshuis & schrijversresidentie.

Om dat te vieren wordt er in de Vlaamse bibliotheken een wedstrijd georganiseerd. Ook in Bib Londerzeel hebben we alle boeken en verfilmingen van deze grote Vlaamse schrijver die in 1969 overleed nog eens uit ons magazijn gehaald en afgestoft. Neem meteen ook een Stijn Streuvels-masker mee van onze themastand en doe mee met de wedstrijd!

Uit de juiste antwoorden worden 10 winnaars gekozen in 3 categorieën. Doe mee en win de eerste prijs: een boekenpakket van Lijsternest-residenten Anne Provoost, Frank Adam, Marc Reugebrink, Johanna Spaey, Koen Peeters, Bart Janssen en Luuk Gruwez!

Op de digitale bibliotheek voor de Nederlandse letteren (dbnl) kan je heel wat werken en teksten van Stijn Streuvels gratis online lezen. 'Dagen', 'De oogst' en 'De Vlaschaard' kan je gratis downloaden als e-boek.

Prima leesvoer voor de schoone, lange zomerdagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.