bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Bezoek de feeërieke sprookjeswereld van Micheline Vandervreken !

Van 3 december 2014 tot en met 10 januari 2015 ligt er een wolf op de loer in Bib Londerzeel! Hij is ontsnapt uit een sprookje en je kan hem samen met andere levensgrote sprookjesfiguren bewonderen in onze bib. Kunstenares Micheline Vandervreken dompelt jong en oud met haar werk uit papier-maché onder in een feeërieke sprookjeswereld.

Vandaag kennen we sprookjes vooral als brave kinderverhalen. De oorspronkelijke, ongeschminkte versies zijn doorgaans nog een stuk spannender en heel wat minder geschikt voor onschuldige kinderoren. Kom je graag in groep langs met je vereniging,... ? Dan lezen we ze met veel plezier aan je voor! Geef ons vooraf een seintje: 052/30.13.73 of bibiotheek@londerzeel.be

Daarnaast hebben we alle klassen uitgenodigd en trakteren we de kinderen van de 2de kleuterklas op een sprookje om nooit meer te vergeten.

Uiteraard kan iedereen deze niet te missen tentoonstelling ook bezoeken tijdens de openingsuren van de bib.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.