bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: Kid (Fien Troch)

Vrijdag 24 januari om 20u in de bib.
Deuren om 19:30u

Regie: Fien Troch (Londerzeel 2012 - 90 min.)
Met: Bent Simons , Gabriela Carrizo, Maarten Meeusen

Onder voorbehoud van haar drukke agenda zal Fien Troch de film inleiden in de bib!

Billy en Kid zijn twee broertjes die in de steek worden gelaten door hun vader. Moeder blijft achter op de boerderij met een berg schulden bij enkele ongure kerels. Al gauw staat de goede band met haar kinderen onder druk en zakt ze steeds dieper weg. Dit confronterende verhaal wordt door de ogen van de kinderen verteld. Verwacht je niet aan tranentrekkende muziek of aan jonge acteurs die worden ingezet om je gemoed optimaal te bespelen. In Fiens unieke wereld zegt een desolate supermarktparking in de Kempen meer dan duizend woorden. Dit maakt van Kid een intense kijkervaring die levensecht is als een documentaire. Speciale vermelding op het Filmfestival van Gent 2012.

Deze filmvoorstelling is ondertussen volzet. Wil je er toch nog graag bij zijn? Stuur ons dan een mailtje en we plaatsen je op onze wachtlijst. Van zora er een plaatsje vrijkomt laten we iets weten! Bekijk alvast de trailer!


Geleverd door Filmtrailer.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.