bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Annelies Vebeke leest bij het Davidsfonds

Donderdag 13 december om 20u
in het Gildenhuis (Kloosterstraat 5, Malderen)
Deelname: 4 euro voor DF-leden en 5 euro voor niet-leden.

Inschrijvingen: luk.van.der.straeten@telenet.be

Annelies Verbeke zal op 10 december de publieksprijs voor de Bib Web Awards uitreiken, waarvoor onze bib genomineerd is. Drie dagen later brengt ze een bezoekje aan het Davidsfonds in het Gildenhuis om voor te lezen uit eigen werk!

Als kind schreef ze al sprookjes. Ze studeerde Germaanse taal- en letterkunde en scenarioschrijven. In 2003 debuteert ze succesvol met de roman 'Slaap!' en wint ze de Vlaamse debuutprijs, het Gouden Ezelsoor en de Vrouw en Kultuur Debuutprijs. Slaap stond op de longlist van de AKO én de Libris literatuurprijs en werd genomineerd voor de Gerard Walschapprijs. Het boek werd in het Nederlandse taalgebied meer dan 75 000 keer verkocht en het verscheen in 25 landen. In 2006 verscheen haar tweede roman 'Reus'. Een jaar later volgt de verhalenbundel 'Groener gras'. Haar scenario voor 'Dogdreaming' werd geselecteerd voor een wedstrijd tijdens het filmfestival van Berlijn in 2003. Haar jongste roman 'Vissen redden' verscheen in 2009. Dit najaar rolde de verhalenbundel 'Veronderstellingen' van de persen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.