bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Test mijn.bibliotheek.be !

Vorig jaar werd onze nieuwe catalogus londerzeel.bibliotheek.be gelanceerd. Wanneer u rechts boven op de knop aanmelden klikt om te verlengen of te reserveren, dan wordt u echter nog steeds naar onze oude catalogus omgeleid. Om dit vlotter te laten verlopen en een stuk gebruiksvriendelijker én veelzijdiger te maken werken we als pilootbibliotheek mee aan het project mijn.bibliotheek.be. Begin volgend jaar zou alles klaar moeten zijn, maar klanten van Bib Londerzeel kunnen er nu al mee aan de slag!

Surf naar londerzeel2.bibliotheek.be en klik op aanmelden. Registreer je eenmalig en koppel je bibkaart aan je account. Je kan ook meerdere kaarten (kinderen, partner,...) koppelen. Als je ook klant bent in de pilootbibliotheken Vilvoorde, Leuven of Beersel dan kan je ook deze lidmaatschappen toevoegen. Zo hou je een handig overzicht van alle ontleningen van jezelf en je gezin bij alle pilootbibliotheken. In de toekomst wordt dit beperkte lijstje uitgebreid met alle Vlaamse bibliotheken die zijn aangesloten op een provinciaal bibliotheeksysteem.

Help om mijn.bibliotheek.be nog beter te maken en mail ons uw vragen en opmerkingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.