bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Olympisch goud voor Bib Londerzeel !

Op woensdag 5 juli zijn we met de hulp van een tiental gemotiveerde vrijwilligers en enkele jobstudenten gestart met het plakken van speciale stickers (RFID-tags) in of op al onze 60 000 boeken, cd's en dvd's. Volgens de leverancier zouden we hier 3 maanden over doen. Zelf dacht ik dat we op 2 maanden ook wel rond zouden geraken met dit titanenwerk. Vandaag omstreeks 15:15u is echter het laatste aanwezige boek al verwerkt! Op minder dan een maand is onze volledige collectie voorzien van een RFID-tag! Als dit een Olympische discipline zou zijn, dan hadden onze vrijwilligers en medewerkers zonder twijfel goud gehaald!

Vanaf december zal u in de bib gebruik kunnen maken van gloednieuwe zelfuitleenbalies. Dankzij een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem zal u voortaan zelf uw materialen kunnen ontlenen. Tevens zal u door de zelfuitleenbalies van meer privacy bij het uitlenen genieten. Met de personeelstijd die hierdoor vrijkomt zal uw bib u nog beter van dienst kunnen zijn!

Nogmaals van harte dank aan onze vrijwilligers, jobstudenten en medewerkers voor hun onvermoeibare inzet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.