bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Bekijk onze foto's van de Erfgoeddag op Flickr!

Meer dan 400 bezoekers genoten van de Londerzeelse wielerhelden, de stripbeurs, de tentoonstelling van striptekenaar Geo, strips on stage,...  Het interview met onze wielerhelden Ward Janssens, Herman Vrijders, Cois Maes en Greg Moens werd gefilmd en wordt momenteel nog gemonteerd.  Ook van de geweldige acteerprestaties van de Londerzeelse jeugd tijdens strips on stage wordt nog een montage gemaakt door Samuel Faict.  Beide filmpjes houdt u dus nog van ons tegoed!
Bekijk alvast onze foto's van de Erfgoeddag  en geniet ook van de 64 prachtige foto's die Geert 'Den Doef' Rampelbergh voor het Nieuwsblad maakte van strips on stage! Ondertussen plaatste hij ook zijn foto's van de Londerzeelse wielerhelden op de site van het Nieuwsblad! De tentoonstellingen zijn nog in de bib te bewonderen tot de start van de Tour de France!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.