bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Promotieactie nieuwe catalogus !

Op 9 november werd onze gloednieuwe provinciale catalogus officieel voorgesteld aan het publiek.

Ter promotie zullen we, naar analogie met de ludieke kabouteractie in Gent van enkele jaren geleden, boeken en cd’s in een papieren draagtas te vondeling leggen bij horecazaken, handelaars, zwembad, gemeentediensten… Iedereen kan deze materialen gratis meenemen en adopteren! De draagtassen worden in de loop van deze week verspreid!

Bekijk de slideshow met het werk van onze late Paasklokken, spring op je fiets, brommer, in je wagen, vliegmachien... en probeer één van de gratis pakketjes te bemachtigen!

Niet wat u zoekt? Op http://vlaamsbrabant.bibliotheek.be vind je een half miljoen boeken, cd’s en dvd’s!

Onze fysieke collectie wordt dankzij de nieuwe catalogus verrijkt met heel wat extra digitale data, waaronder links naar nuttige websites, lees-, kijk- en luistertips, digitale muziek, online persartikels en digitale boeken.

Voortaan kan je ook zelf aan de slag met onze collectie! Beoordeel werken, geef trefwoorden, stel lijstjes met ontdekkingen samen, schrijf recensies en beveel je favoriete boeken, cd’s en dvd’s aan op onder andere Facebook en Twitter!

De startpagina van de catalogus werd geïntegreerd in onze blog, waardoor je meteen ook op de hoogte blijft van het laatste bibnieuws!

Surf naar http://londerzeel.bibliotheek.be (geen www) en ga op verkenning!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.