bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Bestorm onze aanwinstenetalage !

Onze gloednieuwe aanwinstenetalage is vandaag voor u geopend! Grasduin in het nieuwste van het nieuwste in onze catalogus! Reserveer als eerste alles wat uw hartje belieft! (reservaties: 0,80 euro)

Kies voor de nieuwe aanwinsten via e-mail en krijg enkel de titels die u echt interesseren!

Klik op de oranje enveloppe bij uw favoriete genre of onderwerp. Vul uw e-mailadres in en klik op verzenden. De pagina van Blogtrottr wordt geopend (deze mag u sluiten). U ontvangt onmiddellijk een mailtje van Blogtrottr. Open dit en klik op de link om uw e-mailadres te bevestigen. Vanaf nu mist u geen enkele interessante titel meer in de bib!

Via onze aanwinstenetalage kan u kiezen uit een zestigtal genres en onderwerpen. Bent u unieker dan dat? Geen probleem! Voor elke zoekopdracht in onze catalogus kunnen wij u aanwinsten via e-mail bezorgen! Hebt u alles van Dimitri Verhulst gelezen en wilt u dat graag zo houden? U verslindt kookboeken over de Italiaanse keuken? Fan van Johnny Depp? Mail uw interesses of favoriete auteurs, acteurs,... naar bibliotheek@londerzeel.be en wij gaan de uitdaging aan!

Met muziekgenres en jeugdboeken voor 6+ zijn momenteel nog wat technische problemen in onze catalogus. Deze houdt u dus nog van ons tegoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.