bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Verken onze splinternieuwe catalogus !

Verken als eerste onze splinternieuwe catalogus! Als alles goed gaat wordt de nieuwe provinciale catalogus op 9 november gelanceerd, maar wij zouden Bib Londerzeel niet zijn als we u niet nu al een testritje lieten maken!

Onze fysieke collectie wordt verrijkt met heel wat extra digitale data, waaronder links naar nuttige websites, lees-, kijk- en luistertips, digitale muziek, online persartikels en digitale boeken.

Voortaan kan u zelf aan de slag met onze collectie! Beoordeel werken, geef trefwoorden, stel lijstjes met ontdekkingen samen, schrijf recensies en beveel uw favoriete boeken, cd's en dvd's aan via onder andere Facebook en Twitter!

Bovendien wordt de startpagina van de catalogus geïntegreerd in onze blog, waardoor u meteen ook op de hoogte blijft van het laatste bibnieuws!

Surf naar http://londerzeel.bibliotheek.be (geen www!) en ga op verkenning! Het meeste staat ondertussen al op punt. We zijn als pilootbibliotheek heel benieuwd naar uw mening en ervaringen! Post een bericht of reactie op onze gloednieuwe Facebook-pagina of stuur een mailtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.