bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zaterdag

Filmvoorstelling: Paul

Vrijdag 16 december om 20u in de bib. Deuren om 19:30u
Paul (VS/VK 2011 – 104 min.)
Regie: Greg Mottola
Met: Simon Pegg en Nick Frost.

Twee Britse sci-fi nerds maken hun dromen waar. Na een bezoek aan de befaamde Comic-Con stripbeurs maken ze in hun camper een reis langs alle plekken waar ooit UFO's gespot zijn. Groot is hun verbazing wanneer ze plots oog in oog staan met de alien Paul, die achternagezeten wordt door de FBI. Op hun gezamenlijke vlucht dwars door de Bible Belt krijgen ze het gezelschap van een diepgelovige jonge deerne.

Vergeet E.T. en alle andere sympathieke buitenaardsen: Paul toont hoe aliens echt zijn! Een hilarische komedie van de acteurstandem die ons eerder Shaun of the dead en Hot Fuzz bracht!

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen!

Deze voorstelling is uitstekend te combineren met de Londerzeelse Kerstmarkt (18u-22u)

Bekijk hieronder de trailer !Geleverd door Filmtrailer.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.