bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Samen aan tafel & Kooksprookjes

Woensdag 19 oktober 2011 van 14u tot 16u in de bib

Samen aan tafel
door Julie Verfaillie voor ouders
&
Kooksprookjes door Christina Van Geel voor kinderen

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen !

Beide voordrachten vinden tegelijkertijd plaats: terwijl de ouders de ene voordracht volgen is er een gelijklopend smakelijk programma voor de kinderen.

Samen aan tafel
Leren eten is zoveel meer dan leren voedsel verwerken. Net daardoor loopt leren eten niet altijd van een leien dakje en verlopen tafelmomenten soms moeillijk. Deze lezing staat stil bij wat leren eten inhoudt, zowel voor uw kind als voor u als ouder. We geven tips over hoe u als ouder uw kind kunt helpen bij het leren eten.

Kooksprookjes
Deze smakelijke workshop voor kleuters en jonge kinderen (3 tot 7 jaar) is gebaseerd op het gelijknamige boek en brengt een combinatie van spannende en grappige verhalen en heel lekkere en creatieve recepten. Belangrijk is dat kleuters de recepten zélf kunnen maken. Jonge kinderen leren zo nieuwe smaken kennen op een speelse, creatieve en tactiele manier.

Dit is een Waarom? Daarom! activiteit van de provincie Vlaams-Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.