bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zondag

Filmvoorstelling: Rundskop

Vrijdag 21 oktober om 20u in de bib. Deuren om 19:30u
Rundskop (België 2011 – 124 min.)
Regie: Michael R. Roskam
Met: Matthias Schoenaerts , Jeroen Perceval , Jeanne Dandoy

Jacky Venmarsenille is een jonge Limburgse veeboer. Onder invloed van een louche veearts sluit hij een duistere deal met een beruchte West-Vlaamse veehandelaar. De moord op een politieman en een onverwachte confrontatie met een mysterieus geheim uit Jacky’s verleden heeft verregaande gevolgen voor alle betrokkenen. Al vlug loop Jacky er even opgefokt bij als zijn met hormonen behandelde koebeesten en zakt hij langzaam weg in een beerput vol intriges. Een opwindende thriller over de onafwendbaarheid van het lot, verloren onschuld en vriendschap in moeilijke tijden. Met steracteur Matthias Schoenaerts in de rol van zijn leven!

Op het filmfestival van Oostende werd de film met maar liefst 6 awards bekroond, waaronder beste film, beste acteur en beste regisseur. Ook in het buitenland scheert de prent hoge toppen met oa. de debuutprijs op het Canadese filmfestival Fantasia.

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Op vier dagen tijd reserveerden 80 personen een gratis plaats voor deze filmvoorstelling. Dit is niet enkel een record voor de bib, maar hiermee zijn we ook volzet !

Bekijk hieronder de trailer !
Geleverd door Filmtrailer.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.