bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Rock Werchter 2011

Alles ingepakt en vertrekkensklaar voor vier dagen Rock Werchter? Passeer dan nog even langs de bib, plunder onze Rock Werchter 2011 promotiedisplay en ontdek onderweg de groepen die je zeker niet wil missen.

Bekijk hier de indrukwekkende affiche van Rock Werchter 2011. Ook dit jaar kan je van de meeste artiesten cd's in de bib ontlenen.

Al onze cd's, dvd's en boeken kan je makkelijk reserveren via onze catalogus (kostprijs: 0,80 euro). Klik in de resultatenlijst op 'bibliotheek Londerzeel' en daarna op de knop 'reserveren'. Vervolgens log je in met de barcode van je lidkaart als gebruikersnaam en je familienaam zonder spaties als wachtwoord. Van zodra de cd beschikbaar is ontvang je van ons een mailtje.

Binnen enkele weken krijgt onze Rock Werchter 2011 promotiedisplay gezelschap van zijn uit de kluiten gewassen Hasseltse broertje Pukkelpop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.