bibliotheek@londerzeel.be   
www.londerzeel.be

woensdag

Nieuw: Bib app LonderzeelBib app Londerzeel kan worden gedownload door de QR-code te scannen of via de Android Market, de marktplaats waar je eenvoudig apps kan downloaden voor smartphones en tablets met het Android besturingssysteem.

Bib Londerzeel heeft de eerste bib app in Vlaanderen ontwikkeld ! Een app is een klein computerprogramma met specifieke toepassingen voor toestellen met een mobiele internetverbinding. Installeer Bib app Londerzeel gratis op je smartphone of tablet met het Android besturingssysteem !

Nadat de applicatie is geïnstalleerd, kan je in de bib-catalogus zoeken via tekst, via de spraakfunctie of met de barcodescanner (voor ISBN-nummers, EAN-codes of barcodes van de bib). Verleng supersnel de uitleentermijn van uw uw materialen of reserveer onze nieuwe aanwinsten of andere titels (reservatiekost 0,80 euro).

Via de app kan je ook het bibnieuws op onze blog lezen en met Google navigatie volgt u de kortste weg naar uw bib. Geniet van de bekroonde Flickr-fotocollecties en van de Youtube-filmpjes.

Of spring op je fiets en rij de Poot in open lucht-fietsroute, in de voetsporen van Rik Poot.

En vergeet niet om ook op Facebook onze beste vriend te worden !

Bib app Londerzeel is een open source project dat door onze bib gratis ter beschikking werd gesteld van alle bibliotheken in Vlaanderen en Nederland. Alle verbeteringen van andere bibliotheken worden opnieuw gedeeld, zodat we er allemaal beter van worden.

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!

  Jullie kunnen mss. een demonstratie geven bij de volgende regiovergadering.

  Keep up the good work ;-)

  Patty Stegen
  Bibliothecaris Machelen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank zij deze app met stip
  van de Londerzeelse bib
  wordt je smartphone pas echt slim!
  Goed gedacht Tim.

  Rudy Verbeke
  content bibconsument

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat Tim het werkt prima.

  Saterdag Lieve

  BeantwoordenVerwijderen

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.