bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Open boekendag van het Davidsfonds

Vrijdag 1 oktober van 13:30 tot 19u

Maak vrijblijvend kennis met de boeken voor groot en klein die het Davidsfonds dit jaar uitgeeft. Aansluitend - om 19u - komt misdaadromanschrijver Christian De Coninck ons aangenaam verrassen met Humor bij de politie.

Christian De Coninck (°1960) is woordvoerder van de Brusselse politie en een bekend gezicht op tvbrussel. Hij is de eerste politiecommissaris van het land die met misdaadromans uitpakt en heeft intussen al meermaals bewezen dat hij een spannend verhaal kan schrijven, met politiemannen van vlees en bloed. Het spreekt vanzelf dat zijn boeken te koop zullen zijn en hij ze graag ter plekke signeert. Het Davidsfonds en de Bib bieden u deze avond kosteloos aan en verwelkomen u graag met een drankje en een hapje . Deze activiteit wordt medeondersteund door de Standaard Boekhandel van Londerzeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.