bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Kookwedstrijd met vergeten groenten

Onverwachte ontmoetingen:
een literair-culinaire verwendag

zaterdag 16 oktober
om 11u, 13u en 15u
in Bib Londerzeel


Hou je van koken? Durf je de uitdaging aan met vergeten groenten? Duik in je kookpotten en neem deel aan onze kookwedstrijd!

Kies vanaf 1 september twee vergeten groenten uit onze lijst. De dinsdag erna ligt je bestelling gratis klaar in de bib. Creëer hiermee naar hartenlust 2 verschillende kleine hapjes (tapas) en geef ons je boodschappenlijstje door voor 25 september. Tijdens de verwendag op zaterdag 16 oktober worden alle gevraagde ingrediënten gratis en kraakvers geleverd. Elk kookteam maakt in kooktentjes drie keer minstens 40 stuks van elk hapje. Om 11u, 13u en 15u kan het publiek telkens beide hapjes proeven en beoordelen. Daarnaast wordt er ook een hapje voorzien voor meesterkok Maarten Van Essche. Om 16u worden de prijs van de meesterkok én de publieksprijs uitgereikt. Het aantal deelnemers is beperkt. Schrijf jezelf of je kookteam dus tijdig in !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.