bibliotheek@londerzeel.be   
www.londerzeel.be

vrijdag

Luister naar Live in Londerzeel !

Popsterren in den Egmont

Van 8 mei tot eind juni kan je in de bib kennismaken met de tentoonstelling Wat bruist daar onder den toren? 50 jaar jeugdcultuur in Groot-Londerzeel.

Eind jaren 1960 en begin jaren 1970 was Londerzeel de place to be voor internationale topgroepen zoals Fleetwood Mac, Jethro Tull, Free, The Small Faces, The Move, Spooky Tooth, The Guess Who, Barry Ryan,... Maar wie waren dat ook al weer?

Beluister ze hieronder in hun beste jaren (= vooral toen ze in Londerzeel waren !) en bekijk de foto's van het legendarische zaaltje achter den Egmont en nog veel meer in de bib !

2 opmerkingen:

 1. Marlene De Smedt8 mei 2010 om 21:45

  De Bib bruist voor het ogenblik van leuke initiatieven. De filmvoorstellingen, deze mooie muziek... Dank daarvoor. Laat jullie creativiteit zijn gang maar gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leen De Vroede9 mei 2010 om 11:28

  Helemaal mee akoord. Ik ontdek telkens weer geweldige dingen: hier door onvergetelijke classics die via de nieuwste apps worden geserveerd. Goe bezig!

  BeantwoordenVerwijderen

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.