bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zaterdag

Tentoonstelling Schoon volk

vanaf 8 mei tot 30 juni tijdens de openingsuren van de bib

Iedereen is anders.
Man en vrouw, jong en oud, mooi en lelijk, groot en klein, blank en zwart, hetero of holebi, rijk en arm, ...

Maar anders dan wie?
Wat is normaal en wie bepaalt de norm? Ondanks de zichtbare diversiteit zijn er heel wat overeenkomsten. Als je verder kijkt dan de uiterlijke kenmerken, zijn al die 'andere' mensen misschien toch niet zo verschillend. Er hetzelfde uitzien geeft je geen enkele garantie dat die persoon ook hetzelfde denkt of voelt.
Heeft uw uiterlijk invloed op uw persoonlijke ontplooiing? Bepaalt het uw kansen in de maatschappij? Hoe kijkt u naar uzelf? Hoe kijkt u naar anderen?

We vroegen het aan dertig mensen. Zij geven hun mening over leuke maar soms ook moeilijke thema’s in een multimediale tentoonstelling. Daar is moed voor nodig. In het dagelijkse leven zijn ze net als u: Schoon volk.

Schoon Volk is een initiatief van de stad Antwerpen in samenwerking met vele partners. Het project kreeg de steun van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

Feestelijke opening van de tentoonstelling op zaterdag 8 mei om 15u in de bib!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.