bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Literair concert Elvis Peeters : De sfeer van grote dagen = AFGELAST !!!

Elvis Peeters met Gerrit Valckenaers en Koen Van Roy
“De sfeer van grote dagen”, een literair concert
AFGELAST !!!


In 2008 opende Elvis Peeters onze tentoonstelling rond Expo 58 met een spraakmakend literair concert. Op zaterdag 8 mei doet hij hetzelfde voor Wat bruist daar onder den toren? 50 jaar jeugdcultuur in Groot-Londerzeel.

Met De sfeer van grote dagen verhaalt de schrijver/podiumbeest over jong zijn in het geboortejaar van de punk. De eerste danspassen, de oprichting van een punkblad en het eerste optreden, tegen wil en dank getekend door het individualisme. Niet afwachten: handelen! We geloven niet in de toekomst: we maken hem zelf! De gasten die gisteren nog ‘no future’ op de muren spoten zijn de marktanalisten en de opiniepeilers van vandaag. Elvis Peeters laat het zweet van de punk langs de muren parelen tegen een achtergrond van videobeelden en sfeervolle live muziek.

Na het literair concert kan er op diverse locaties in de gemeente verder gefeest worden! In JH Onder De Toren kan u naar het nu al legendarische Bal Marginal. Café 't Hoekske pakt uit met een avondje Vlaamse schlagers. Meer hierover leest u later op onze blog !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.