bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Drive-in cinema: Grease

Zaterdag 29 augustus op de parking van de bib
Parkeren en animatie vanaf 20u, film om 21:30u


Voor de tweede editie van onze jaarlijkse drive-in cinema gaan we terug de nostalgische toer op met Grease uit 1978. De aaneenschakeling van heerlijke muzieknummers en prachtig gechoreografeerde danspasjes maken van deze film een lust voor oog en oor.

'Grease' door Franki Valli, het duet 'Summer nights' door John Travolta en Olivia Newton-John en de memorabele scène waarin Travolta op de tonen van 'Grease lightning' laat zien wat hij allemaal in huis heeft.

Nergens komt dit alles beter tot zijn recht dan op een scherm van meer dan 10 meter op de parking van de bib. De klank kan je volgen via je autoradio of door de luidsprekers.

De Logis-club van de scouts zorgt er net als vorig jaar voor dat ook de hapjes en drankjes op wieltjes lopen.

Parkeertickets kosten 5 euro per wagen (+ gratis drankje ! ) en zijn verkrijgbaar in de bib. Je kan je parkeerticket ook online reserveren. Voor voetgangers en fietsers voorzien we centraal een gratis zitpodium.

Discover Eddie Cochran!Bekijk de trailer van Grease.

Powered By: VideoBuzz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.