bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

100 gratis luisterverhalen

Op www.radioboeken.eu kan je gratis 100 Radioboeken downloaden.

Radioboeken zijn luisterverhalen van ongeveer 30 minuten, speciaal voor het Vlaams-Nederlands Huis deBuren geschreven en ingelezen door Vlaamse en Nederlandse auteurs. De prachtige collectie biedt een staalkaart van de literatuur van vandaag uit de Lage Landen.
Radioboeken beluisteren is een unieke, intieme ervaring. De auteur fluistert u zijn of haar verhaal in. Heerlijk om tijdens de vakantie van te genieten, in de auto, om het fileleed te verzachten, of tijdens het strijken…;-).

Wie een persoonlijke en overtuigende recensie schrijft van één van de 100 titels maakt de komende 100 dagen elke week kans om een luxepakket radioboeken op cd te winnen!

Er is ook een klein maar fijn aanbod voor kinderen: twee Nederlandstalige en twee Franstalige auteurs vertaalden hun verhalen en lezen ze voor in beide talen.

Ook in Bib Londerzeel kan je luisterboeken en verhalen op cd ontlenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.