bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zondag

Onze foto's van de Sleep-in 2009


Vrijdag 13 maart beleefden 80 kinderen tussen 8 en 12 jaar een unieke nacht in de bib bij Wilde Lucretia. De ‘Plezanterikken’ kregen opdrachten van een vreemde professor, bedachten zelf nieuwe uitvindingen en genoten van een spannend slaapverhaal. Twee 'Ambetanterikken’ probeerden alle proeven in het honderd te laten lopen, maar de 'Plezanterikken' waren met meer en veel sterker! En 's morgens stond er een zalig ontbijt voor hen klaar! Met dank aan de Londerzeelse middenstand en aan alle enthousiaste vrijwilligers.

Bekijk deze foto's op Flickr.

Enkele reacties:

Graag had ik jullie even willen bedanken voor de inspanning die jullie geleverd hebben om er zo een geslaagde sleep-in van te maken. De foto's van de sleep-in spreken voor zich. De kinderen hebben er ten volle van genoten. Mijn dochter vond het heel leuk en zei dat het toch zo een lieve begeleiders/begeleidsters waren. Dus in naam van Inez Catala en mij; heel erg bedankt voor dit leuke initiatief.

Vriendelijke groeten
Kristel Arnauts

Een dolenthousiaste dochter na de de sleep-in van gisterenavond! dank voor dit leuke initatief !

Ann Daenens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.