bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Gratis prachtboek voor kinderen die 7 jaar worden !


Alle kinderen die dit jaar 7 jaar worden kunnen in de bib een gloednieuw exemplaar van het boek Voor nu en nog heel lang komen halen.

Stichting Lezen vroeg aan 51 auteurs en illustratoren een originele bijdrage te leveren aan dit prachtig boek voor eerste lezertjes. Jong talent en bekende namen haalden hun beste schrijf- en tekenkunsten boven. Het resultaat is geen saai leren-lezen-boek, maar een aantrekkelijk, gevarieerd en dik boek dat het grote leesavontuur spannend houdt met mooie teksten en heel veel kleur.

Sommige verhalen uit Voor nu en nog heel lang kunnen veel kinderen al zelf lezen. Bij andere hebben ze hulp nodig. Weer andere zijn fijne voorleesverhalen. Maar één ding willen ze allemaal: kinderen het plezier van het lezen laten ontdekken. Léren lezen is immers een mijlpaal, kúnnen lezen een plezier voor een heel leven!

Vanaf woensdag 11 februari in de bib, zo lang de voorraad strekt. Meer info op www.voornu.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.