bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zondag

Filmvertoning: Shaun of the dead

Vrijdag 27 februari om 20u in Bib Londerzeel (gratis toegang!)
regie: Edgar Wright, VK 2004 - 99 min.
met: Simon Pegg, Nick Frost en Kate Ashfield


Kappertjes en witte chocolade. Sommige combinaties zijn nu eenmaal niet voor elkaar voorbestemd. Zoiets verwacht je ook niet van de filmgenres ‘romantische komedie’ en’zombiefilm’. Het is dan ook verbazingwekkend dat deze film dit helemaal waarmaakt. Shaun staat elke dag op, gaat naar de winkel en haalt een snack. Dan gaat hij terug naar huis en vervolgens naar zijn werk. Elke dag is hetzelfde, tot op een dag er allemaal zombies rondlopen en iedereen gebeten wordt. Shaun heeft niks in de gaten tot er plots een meisje in de tuin staat. Shaun en zijn maat Ed komen er na een tijdje achter dat er overal zombies zijn. Dus ze bedenken een plan om Shauns vriendin Liz en Shauns moeder te redden. Ze brengen hen veilig naar hun stamkroeg.

Voorfilm: ‘Amber’ van Samuel Faict, Londerzeel 2008. Het nachtelijke leven van volwassenen door de ogen van een kind. Hun zelfzuchtige leven vol drank en vertier doet haar eigen leven verschrompelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.