bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Leestip : Kneedkneepjes / Ann De Bode (voor kinderen vanaf 8 jaar)

Ben jij een knutselfan? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën? In Kneedkneepjes vind je fantastische tips om te werken met Fimoklei. Fimo is een kneedpasta die een beetje lijkt op plasticine. Het is een heerlijk, zacht en lekker kneedbaar materiaal. Je kunt er prachtige juwelen, schilderijen en figuren mee maken.
Ann De Bode bedacht zelf al indrukwekkende illustraties met Fimo voor prentenboeken als De fanfare van Flierefluitegem en Meneer Trol is verliefd. Op de tweejaarlijkse illustratorenwedstrijd in Ronse won ze drie keer op rij de publieksprijs voor illustraties in deze techniek. Het enthousiasme van haar leespubliek inspireerde de illustratrice tot het schrijven van dit knutselboek waarin ze kinderen stap voor stap inwijdt in de geheimen van de Fimotechniek. Bewonder alvast enkele leuke Fimo-creaties op de website van Ann De Bode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.