bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

Filmvoorstelling: Den Skyldige

Vrijdag 15 februari 2019 om 20u in de bib.
Regie: Gustav Möller  (Denemarken 2018 - 85 min.)
Met: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi

Agent Asger Holm wordt na een gewelddadig incident overgeplaatst naar de noodcentrale.  Zwaar tegen zijn zin moet hij zijn wapen inruilen voor een headset: hij is een man van daden, niet van woorden.

Op het einde van zijn eerste werkdag wordt hij gebeld door Iben, die zegt dat ze ontvoerd werd. Asger haalt alles uit de kast om haar te redden, terwijl de camera 85 minuten lang op zijn getormenteerde gelaat gefixeerd blijft.  Wat we aan de andere kant van de lijn te horen krijgen zet onze verbeelding aan het werk.

Het leven zoals het is: de noodcentrale, maar dan in de vorm van een zenuwslopende Deense thriller boordevol onverwachte wendingen.  Straffe kost!

Bekijk de trailer en reserveer snel je gratis plaatsen!

1 opmerking:

  1. Your bundle even contains game titles to have an painless softball bat bulletins snowboard and even contains to make use of with regard to group training books as well as unique university student training books. http://qp5fut8isb.dip.jp https://imgur.com/a/YrU3S21 http://mt81o8cn25.dip.jp https://imgur.com/a/yDmhJB6 https://imgur.com/a/rBfwhAq https://imgur.com/a/1rGZUgW http://f22p6tpzkz.dip.jp

    BeantwoordenVerwijderen

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.