bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Stem op LonderLab & haal het goud naar Londerzeel!

Bib Londerzeel is genomineerd voor een Vlaamse Bib Web Award in de prestigieuze categorie "Trending"!

Op 4 december 2017 reikt de Bibliotheekschool van Gent voor de vierde keer de Bib Web Awards uit voor verdienstelijke websites en -toepassingen binnen de Vlaamse bibliotheeksector.

​ Ook in 2010, 2012 en 2014 ging Bib Londerzeel met diverse bronzen, zilveren én gouden Bib Web Awards naar huis, onder meer voor de zadenbib!

​ Dit jaar nemen we het op tegen de kleppers Kortrijk, Muntpunt (Brussel), De Krook (Gent), Leuven, de Vlaamse Luisterpuntbibliotheek, Bree en Maaseik.

​ Help ons aan het felbegeerde broertje uit 2017 en stem op LonderLab in de categorie Trending! Vergeet niet om naar beneden te scrollen en op "gereed" te klikken om je stem te bevestigen. Stemmen voor de genomineerden in de andere categorieën mag uiteraard ook, maar dit is niet verplicht.

​ De publiekstemmen tellen voor 50%. De andere 50% zijn in handen van een deskundige vakjury, die voor de helft bestaat uit studenten van de bibliotheekschool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.