bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Vorming “Waarom? Daarom!”: Oppeppers voor een tienerhoofd

Dinsdag 17 oktober 2017 om 20u in de bib.
Een lezing door Bart Haerens van het Vlaams Instituut Gezond Leven.
“Waarom? Daarom!” is een initiatief van de provincie Vlaams-Brabant, waarbij een reeks opvoedingsondersteunde lezingen wordt georganiseerd i.s.m. bibliotheken en met Kind en Gezin.

In samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant geeft Bart Haerens van het Vlaams Instituut Gezond Leven een lezing en workshop in de bib over het mentaal welbevinden van tieners. De workshop richt zich naar ouders of begeleiders die de veerkracht van hun tieners willen bevorderen.

Tieners zijn volop in ontwikkeling en voelen zich vaak onzeker over de dingen die ze doen, hun lichaam, wat anderen over hen denken,... Tips om hun zelfvertrouwen op te krikken en een positief zelfbeeld op de bouwen, kunnen hen een duwtje in de rug geven. Het is één van de pijlers waarop NokNok steunt, de methodiek waarmee we interactief aan de slag gaan. We verkennen ook andere veerkracht-bevorderende pijlers : hoe stel je grenzen, hoe zoek je steun bij vrienden en op welke manier ontspan je?

Reserveer snel je gratis plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.