bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

zondag

Filmvoorstelling: "Home" van Fien Troch

Vrijdag 15 september om 20u in de bib.
Regie: Fien Troch (België 2016 - 103 min.)
Met: Jeroen Perceval, Jan Hammenecker, Kevin Janssens


Kevin is 17 en komt vrij uit een gesloten instelling. Hij trekt in bij zijn tante Sonja en gaat aan de slag in de familiezaak. Neef Sammy en diens beste vriend John zijn de leeftijdsgenoten waar hij mee optrekt. Terwijl Kevin zijn leven terug op de rails probeert te krijgen, ziet hij dat ook Sammy en John met hun eigen demonen vechten.

De leefwereld van de jongeren ligt mijlenver van die van de volwassenen. Als geen ander weet Fien Troch in hun hoofd te kruipen, zonder een oordeel te vellen over wat ze doen en laten. Vanuit emoties en sferen vertelt ze een dramatisch verhaal dat je van begin tot eind aan je stoel gekluisterd houdt.

Ook haar vierde film werd overladen met internationale prijzen, waaronder “Beste film” op het filmfestival van Gent en “Beste regisseur” op dat van Venetië. Johnny Jewel, vooral bekend van de geweldige band Chromatics, zorgde voor de perfecte soundtrack.

Bekijk de trailer en reserveer snel je gratis plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.