bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Boekvoorstelling door Joke Langmans en Bram Brioen

zaterdag 17 december om 11u in Bib Londerzeel

"Goud, Wierook en Mirre" is de titel van een nieuw boek dat eind november 2016 verschijnt. Het brengt een alternatief verhaal over de 3 koningen uit het Oosten en hun geschenken voor het leven. Een magisch prentenboek met een boodschap voor kinderen en hun omgeving.

Een vliegtuig tuimelt in een regenboog. In het landt waar de kraanvogels wonen lijken een jongen en een meisje op zoek. “Woont het Geluk hier ergens?”, vragen ze aan een oude Chinees. Hij denkt lang en diep na: “Het geluk staat toch in de sterren geschreven?”

Joke Langmans schreef een eigentijdse versie van het 3 koningenverhaal, geïnspireerd door de komst van haar dochter Mirre. Joke werkt als kinderpsychoIoge met een eigen praktijk. De illustraties worden verzorgd door Bram Brioen. Beiden zijn afkomstig uit Londerzeel Sint-Jozef. Ze delen een passie voor het magische Verre Oosten.

Met hun creatieve boekvoorstelling brengen Joke en Bram de sfeer van het Oosten naar Bib Londerzeel. Reserveer snel je plaatsen!

Wie het boek graag al bestelt, kan dit op start-link.be of via de boekhandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.