bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Doe mee met de "Boek per week"-uitdaging in 2015 !


Het jaar was nog maar net ingezet of op Twitter ging de eerste uitdaging al viraal. Omdat het geen weer is om een emmer ijskoud water over je hoofd te kieperen, wordt het deze keer een stuk gezelliger gehouden: 53 boeken lezen in 2015, oftewel gemiddeld eentje per week. Warme dekentjes, chocomelk en knapperende houtvuren zijn toegestaan.

Het idee kwam overgewaaid uit Nederland, maar heeft intussen ook al onze Pinterest-pagina bereikt. Iedereen die dit bord volgt wordt door ons uitgenodigd om de boeken die hij of zij dit jaar al gelezen heeft toe te voegen. Dat kan makkelijk door de Pin-knop toe te voegen aan je browser, het boek op te zoeken in onze catalogus of op bibliotheek.be en vervolgens op Pin-knop te klikken. Klik daarna op de afbeelding van de cover en voeg je commentaar toe.

Je leesvoer delen via Twitter kan natuurlijk ook: gebruik de hashtag #boekperweek. Wie geen Pinterest- of Twitter-account heeft mag ons ook gewoon zijn titels en commentaren doormailen of op een briefje bezorgen. Dan zetten wij ze online, zodat de wereld zich kan laten inspireren door jouw leesjaar. Veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.