bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Verken onze opgefriste catalogus en registreer je bij Mijn Bibliotheek!

Sinds vorige week is onze bibliotheekcatalogus (alweer) grondig opgefrist! Neem een kijkje op londerzeel.bibliotheek.be, tik een zoekterm in (bv. een titel, auteur, trefwoord,…) en geniet! De zoekresultaten worden aantrekkelijker voorgesteld, recensies en flapteksten komen prominenter in beeld,… Met de linkse kolom kan je je zoekopdracht verder verfijnen, zodat je een duidelijk overzicht krijgt van alles wat je echt zoekt. Gebruik vervolgens de handige knop Waar staat het om beschikbare bibliotheekmaterialen terug te vinden in de rekken.

Wie al een account heeft gemaakt door in de catalogus op aanmelden en daarna op registreren te klikken kan voortaan ook alle andere bibliotheken uit het provinciale netwerk toevoegen waar hij of zij klant is. Met je lidkaart van Bib Londerzeel kan je gratis gebruik maken van de ruim 30 bibliotheken uit ons netwerk. Aan je account kan je meerdere kaarten koppelen, zodat je op één overzichtelijke pagina alles te zien krijgt wat jijzelf, je kinderen, partner,… ontleend hebben bij de verschillende bibliotheken. Tevens kan je makkelijk aanwezige of uitgeleende materialen reserveren, bekijken wat je in het verleden allemaal al ontleend hebt, nog openstaande kosten raadplegen,… Op termijn zal je ook bibliotheken uit andere provincies kunnen toevoegen aan je account. Gedaan met de wirwar van wachtwoorden en aanmeldprocedures bij de verschillende bibliotheken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.