bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: The tree of life

Vrijdag 24 februari om 20u in de bib. Deuren om 19:30u
The tree of life (VS 2011 – 139 min.)
Regie: Terrence Malick
Met: Brad Pitt en Sean Penn.

Deze filmvoorstelling is alweer in een recordtempo zo goed als uitverkocht! Er zijn nog slechts 3 plaatsen beschikbaar! Stuur dus als de bliksem een mailtje naar bibliotheek@londerzeel.be. Wie er niet meer bij kan, wordt op de wachtlijst geplaatst en krijgt een mailtje van zodra er een plaatsje vrijkomt.

Jack groeit op als oudste zoon in een Texaans gezin gedurende de jaren 1950. De onschuld van zijn kindertijd maakt plaats voor het complexe volwassen leven. Jack loopt verloren in de mallemolen van de moderne tijd en probeert de moeizame relatie met zijn vader terug op het goede spoor te krijgen. De filmpers was het eind vorig jaar roerend eens: van alle films van 2011 die ondertussen op dvd zijn verschenen stak The tree of life er met kop en schouders boven uit!

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Bekijk hieronder de trailer ! De film is uiteraard mét ondertiteling.
Geleverd door Filmtrailer.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.