bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: Rien à déclarer

Vrijdag 9 september om 20u in de bib. Deuren om 19:30u
Rien à déclarer (Frankrijk 2010 – 108 min.)
Regie: Dany Boon
Met: Benoît Poelvoorde , Dany Boon , Julie Bernard

Na het succesvolle Bienvenue chez les Ch’tis pakt Dany Boon uit met alweer een heerlijke komedie. Twee douanebeambten krijgen te horen dat hun douanepost op de Frans-Belgische grens zal verdwijnen. De ijverige Belgische douanier Ruben heeft een hekel aan alles wat Frans is. Tot zijn afgrijzen moet hij voortaan samenwerken met zijn Franse collega Mathias Ducatel, die al jarenlang in het geheim een relatie heeft met zijn zus. Mathias doet zijn uiterste best om zijn opdracht zo goed mogelijk te vervullen, om zo de goedkeuring van Ruben te krijgen voor zijn liefde voor Louise,zodat hij haar eindelijk ten huwelijk kan vragen. Maar tegen hoeveel hilarische misverstanden is de liefde bestand?

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

80 mensen reserveerden voor deze filmvoorstelling. Hiermee zijn we volzet!

Bekijk hieronder de trailer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.