bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Filmvoorstelling: The social network

Vrijdag 8 april om 20u in de bib. Deuren om 19:30u
The social network (VS 2010 – 120 min.)
Regie: David Fincher
Met: Jesse Eisenberg , Andrew Garfield, Justin Timberlake

In de herfst van 2003 ontwikkelde 5 Harvard-studenten dé internettoepassing van de eeuw: Facebook. Ondertussen is de halve wereld via het populaire netwerk met elkaar verbonden en kan iedereen alles met iedereen delen. Dit resulteerde de afgelopen jaren niet alleen in het ontslag van heel wat vrijpostige werknemers: de kracht van het sociale netwerk krijgt zelfs de ene na de ander de dictator op de knieën.

The social network is gelukkig geen film voor Facebook-verslaafden of computernerds, maar een menselijk drama over afgunst, hebzucht en inloggen om de eenzaamheid te verdrijven. Deze topfilm was dit jaar goed voor 7 Oscarnominaties en kreeg maar liefst 3 beeldjes mee naar huis.

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen ! Bekijk alvast de filmtrailer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.