bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

vrijdag

Filmvoorstelling: Inception

Vrijdag 4 maart om 20u in de bib. Deuren om 19:30u
Inception (VS 2010 – 142 min.)
Regie: Christopher Nolan
Met: Leonardo DiCaprio , Ken Watanabe , Ellen Page

Over één ding waren vrijwel alle eindejaarslijstjes het eens: Inception is de beste film van 2010 ! Een filmvoorstelling in de bib mag dan ook niet ontbreken.

Deze razend spannende sci-fi actiefilm lijdt ons kriskras door de echte wereld en de droomwereld. Dom Cobb steelt waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn van zijn slachtoffers. Zijn talent maakt hem tot een gewilde bedrijfsspion, maar het leverde hem ook heel wat vijanden op, waarvoor hij permanent op de vlucht is. Als hij het echter voor elkaar krijgt om een idee in het onderbewustzijn te planten in plaats van het te stelen kan hij een kans krijgen om opnieuw te beginnen. Er ligt echter een gevaarlijke vijand op de loer, die schijnbaar al zijn stappen kan voorspellen…

Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen tijdens de pauze en voor en na de film. We voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen !

Bekijk hieronder de trailer van de beste film van 2010 !Geleverd door Filmtrailer.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.